PRIMAPROX

Voedingssupplement dat de prostaatfunctie ondersteunt.

PRIMABENTIS

Voedingssupplement dat de prostaatfunctie ondersteunt.

PRIMARINI

Een verstopte neus vrijmaken? PRIMARINI. Ontdek dit voedingssupplement op basis van natuurlijke kruidenextracten bij Primrose.

PRIMATUX

Het kalmerende middel PRIMATUX verzacht, beschermt (bij pollen) en zuivert uw luchtwegen. Ontdek PRIMATUX en andere fytotherapeutische producten bij Primrose.

PRIMAVOX

Kriebelende keel verzachten? PRIMAVOX! Ontdek ook PRIMAVOX KIDS in het kindergamma.

PRIMALAIR

PRIMALAIR, een voedingssupplement van Primrose, zuivert de luchtwegen en helpt vrij te ademen. Ontdek de zuiverende werking van planten bij Primrose.

PRIMARIL

Primrose ontwikkelde PRIMARIL om de weerstand te versterken van uw lichaam. Dit voedingssupplement combineert de gunstige werking van 5 kruiden.

PRIMACRAM

Bij Primrose vindt u natuurlijke voedingssupplementen om de spijsvertering te bevorderen. PRIMACRAM verlicht een zware maag.

PRIMAFEC

Het natuurlijke middel PRIMAFEC helpt uw losse en te snelle stoelgang te normaliseren en ondersteunt een normale darmfunctie. Ontdek PRIMAFEC en andere fytotherapeutische producten bij Primrose.

PRIMULAX

Last van een opgeblazen gevoel? Primrose ontwikkelde voor u PRIMULAX, een voedingssupplement voor een regelmatige stoelgang. Ontdek ook PRIMULAX KIDS.

PRIMACTIV

PRIMACTIV helpt u alert te blijven. Dit voedingssupplement is dus ideaal om u te concentreren op uw examen of in de blokperiode. Ontdek de kruidensamenstelling bij Primrose.

PRIMASUR

Tank een dosis geestelijke energie bij met PRIMASUR, een fytotherapeutisch supplement op basis van natuurlijke kruiden. PRIMASUR is ontwikkeld door Primrose.

PRIMACALM

Het rustgevende middel PRIMACALM helpt u en uw kinderen bij stressvolle situaties. Ontdek PRIMACALM en andere fytotherapeutische producten bij Primrose.

PRIMAL

Het natuurlijke middel PRIMAL heeft een verzachtende invloed op uw hoofd en verlicht spanningen snel. Ontdek PRIMAL en andere fytotherapeutische producten bij Primrose.

PRIMAHED

Het natuurlijke middel PRIMAHED heeft een verzachtende invloed op uw hoofd (preventief) en voorkomt hoofdspanningen. Ontdek PRIMAHED en andere fytotherapeutische producten bij Primrose.

PRIMEMO

Dankzij o.a. extracten van groene thee en jatamansi is PRIMEMO goed voor het geheugen. Ontdek PRIMEMO en andere natuurlijke producten uit het Primrose-gamma.

PRIMANER

Het natuurlijke middel PRIMANER heeft een positieve invloed op uw nek en rug en helpt u vrijer te bewegen. Ontdek PRIMANER en andere fytotherapeutische producten bij Primrose.

PRIMARTIC

PRIMARTIC staat in voor soepele gewrichten en spieren. Met dit voedingssupplement van Primrose voelt u zich fit en flexibel, elke dag opnieuw.