Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Primrose Laboratories NV, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om deze merken te gebruiken.

De site http://www.primrose.be geeft informatie over Primrose-producten, het bedrijf Primrose Laboratories, een groot aantal ongemakken en is in bezit van een uitgebreide plantenencyclopedie. De site heeft als doel om een zo goed mogelijke informatiebron te zijn op het gebied van gezondheid en natuurlijke producten op basis van planten.

De aangeboden informatie is gebaseerd op betrouwbaarheid en heeft een informatief karakter. De site is met zo groot mogelijke zorg samengesteld. Het is echter niet uit te sluiten, mede door de ontwikkelingen op medisch gebied, dat er onjuistheden op de site worden vermeld. De informatie op de site kan zonder aankondiging door medewerkers van Primrose Laboratories NV worden gewijzigd. Primrose Laboratories NV kan op geen enkele manier instaan voor de juistheid en de volledigheid van de geboden informatie. Primrose Laboratories NV en haar medewerkers zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelingen gebaseerd op informatie op de site. Primrose Laboratories NV geeft geen garantie voor het foutloos en/of onderbroken functioneren van de site of een gedeelte daarvan.

Verwijzingen of links naar andere websites zijn opgenomen ter informatie van de bezoekers van de site http://www.primrose.be. Primrose Laboratories NV is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud, volledigheid en rechtmatigheid van deze sites. De geboden informatie dient niet ter vervanging van deskundig advies. Het is aan te raden een erkend arts te raadplegen. Dit geldt zeker in het geval van twijfel, langdurige of terugkerende klachten. Het gebruik van informatie op de site is geheel op eigen risico.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Primrose Laboratories NV
Kwaplasstraat 71
8820 TORHOUT
Tel: 050 230 230
Fax: 050 215 230
E-mail: info@primrose.be (België) of info@primrosefarma.nl (Nederland)